WBL SERIEN

TV-VÆRTENS EGEN BOLIG
PERSONLIGHED OG CHARME

Ejendomsmægler og TV2-vært Sara Lygum fulgte sin mavefornemmelse og valgte en klassisk rødstensvilla på grund af beliggenheden.

Beliggenheden havde højeste prioritet for TV-værten og ejendomsmægleren Sara Lygum, da hun for lidt over et år siden skrev under på slutsedlen til sit og børnenes nye hjem i Odense-forstaden Dalum. Ingen tvivl om det. Men hun havde også en drøm om at få et fedt Svane Køkken med et rigtig laaangt køkkenbord og et stort spisebord med plads til mange.

Til daglig er Sara Lygum Kristensen ejendomsmægler i Odense, hvor hun leder en danbolig-butik. Men pigen fra Fyn blev med ét landskendt, da hun i 2013 begyndte at optræde på TV2 sammen med folkekære Peter Ingemann i boligprogrammet ”Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.”

Her hjælper de to værter boligsøgende med at finde deres nye bolig – uanset om den ligger på landet, på fjerde sal eller i et parcelhuskvarter.

”Beliggenheden betyder rigtig meget for de fleste familier, og det gjorde den også for mig, da jeg skulle finde en ny bolig til mine to børn og mig,” fortæller Sara Lygum.

Efter en skilsmisse var det nemlig vigtigt for hende at blive i det samme børnevenlige villakvarter, så børnene, Oskar på 7 år og Astrid på 4 år, kunne fortsætte i skole og børnehave og stadig være tæt på deres venner. Valget faldt på en klassisk rødstensvilla på 115 kvm., som efter en renovering er blevet en personlig og charmerende ramme om familiens liv.

Rummeligt køkken

Næstefter beliggenheden stod et stort køkken-alrum højt på ønskesedlen hos Tv-værten, og selv om det oprindelige køkken var lille og smalt, så kunne den nye ejer se mulighederne i det:

”Jeg er god til visuelt at forestille mig, hvordan en bolig kan indrettes. Da jeg stod ude i det aflange og lidt mørke køkken, kunne jeg sagtens se for mig, hvordan det kunne blive større ved at inddrage et værelse og blive det hyggelige samlingspunkt for børnene og mig.”

Det gamle køkken var 6 meter langt og 2,5 meter bredt. En væg blev revet ned og inddragelsen af et værelse gav rum til både køkken og spiseplads.

Sara Lygum har altid ønsket sig et langt køkkenbord og det fik hun. Langs væggen, under vinduerne, er indrettet et 6 meter langt køkkenbord med Svane Køkkenets hvide elementer fra design-serien WBL

”Udtrykket er meget møbelagtigt, og det var lige præcis det, jeg gerne ville opnå. Rådgivningen var meget kompetent, så valget var ikke så svært.”

Personlig stil

Det enkle og rene design i de hvide skuffeelementer understreges af den tynde Coretop bordplade. Sammen med hvidevarer og væggene, som også er holdt i hvidt, skabes den neutrale baggrund for Sara Lygums meget personlige stil og sprælske farver:

”Jeg elsker farver, og de hvide rammer gør det nemt at tilsætte farver med malerier, krukker, fotografier og tekstiler,” fortæller Sara Lygum, der selv har signeret flere af malerierne i hjemmet.

Hele boligen bærer præg af Sara Lygums personlige stil, hvor hun mixer loppefund og arvestykker med nye og klassiske møbler. Ikke mindst spisestuen er hun glad for:

”Den massive spisebordsplade fik jeg af en kunde, der var ved at smide bordet ud. Slagbænken købte jeg engang i min pure ungdom, og den har fulgt mig hele lige siden.”

Wegners Y-stole står side om side med børnenes Trip-Trap-stole, og indbyder til hygge, snak og samvær:

”Jeg elsker når vi sidder mange bænket omkring spisebordet – både børnene, deres venner, mine venner og familien,” siger ejendomsmæglere og TV-værten, der her har realiseret sin egen boligdrøm.

Se køkkener med priser i WBL serien

Bliv klogere på WBL serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES