WBL SERIEN

FED HOTELSTIL SPILLER
FRA STUE TIL KØKKEN

Et klassisk køkkendesign WBL i sortbejdset eg og en lang køkkenø med sort marmor og lækre features blender flot ind i hotelstilen i det åbne opholdsrum i en nyrenoveret villa nord for København, hvor butiksejer Karin Winther og hendes mand har indrettet deres egoistbolig.

Dybe blå og grønne farvetoner, tykke tæpper, tunge gardiner og velour spiller sammen med spejle, glas og marmor i en stil a la boutique-hotel – og det hele tilføres dekadente undertoner fra messingfigurer, designlamper og orientalske indslag.

”For os var det vigtigt at vælge et køkken, der naturligt blender ind i stilen i hele det store, åbne rum med stue og spisestue. Vores sorte køkken passer perfekt ind og fremstår som en del af møbleringen, lige sådan som vi ønskede det.”

Det fortæller Karin Winther om valget af et klassisk køkkendesign, WBL fra Svane Køkkenet til en opholdszone, som udgøres af spisestue, opholdsstue og køkken, i den nyrenoverede villa i det nordsjællandske. Karin og hendes mand, Chris, besluttede sig for at skifte deres 350 kvm store villa ud med en mindre på 148 kvm, da deres tre børn var flyttet hjemmefra.

Ny stil, nye farver, nyt interiør

Boligskiftet var radikalt – downsizing i luksusklassen. Parret valgte at skille sig af med alle deres møbler og interiør for at starte helt forfra med at indrette en egoistbolig, som matcher deres livsstil som selvstændige - og med plads til besøg af børn, svigerbørn og ikke mindst børnebørn.

I villaen fra 1936, som er opført af en billedhugger og kategoriseret som bevaringsværdig, er den klassiske ruminddeling fuldstændig nytænkt i tre zoner: Køkken, spisestue og stue udgør en zone, soveværelse, walk-in og bad en anden, og i kælderen er indrettet værelser, bad og tv-stue til børn og børnebørn.

Karin Winther, der ejer en modebutik med samme navn i Charlottenlund, har selv en fin fornemmelse for farver og trends. Og med sparring fra indretningsarkitekt Josefine Roth fra Cph Decor har hun fået gennemført sin idé om at lege med en stil, som bedst kan betegnes som boutique-hotel. Alt spiller sammen fra den mindste detalje til den sorte højskabsvæg - og fra køkken til bad og garderobeskabe.

Funktionelt og elegant

I opholdsrummet binder et massivt trægulv i mørk moseeg alle funktioner sammen og omfavner køkkenet med de sortbejdsede fronter på en måde, som netop får det til at fremstå som et møbel. Svane Køkkenets klassiske WBL-design med markante kanter er enkelt i sit udtryk og indretning. En højskabsvæg rummer køleskab, to ovne og en ekstra arbejdsplads, hvor køkkenmaskiner, krydderier og redskaber blot bliver stående, når Hideaway skabet lukkes.

Lækre og funktionelle features som et emfang i loftet, to Quooker vandhaner – en med skoldhedt vand og en til det kolde – er blot et par af de gennemtænkte detaljer.

Den 5,80 meter lange køkkenø, der rummer masser af praktiske skuffer, toppes af en flot, sort marmorplade med hvide tegninger. Køkkenbordet fortsætter over i en hyggelig afdeling med fire høje Gubi-stole, hvor der er plads til hurtige måltider, en kop kaffe eller et glas vin.

”Vores hjem er levende og dynamisk, og vi har ofte venner, børn og børnebørn til middag, så det er skønt at kunne samles i det store, lyse rum til gode timer efter travle hverdage,” siger Karin Winther.

WBL CASE FRA SVANE KØKKENET

Er du blevet inspireret?

Få indretningskonsulentens bud på dit unikke køkken i Svane-butikken. Når vi designer dit nye køkken, tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker, din stil og selvfølgelig også dit prisniveau – og vi tør udfordre dig, så vi sammen får skabt en løsning, som passer til din bolig og dit familieliv.

Vi tilbyder gratis og uforpligtende møder i Svane-butikken eller hjemme hos dig selv.

BOOK ET MØDE

Se køkkener i WBL serien

Bliv klogere på WBL serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES