WBL SERIEN

GENNEMFØRT ENKELT
I NYBYGGERI

Den minimalistiske stil er gennemgående i den nybyggede bolig, hvor sort og hvid skaber rammerne for den personlige indretning. I et nybygget kvarter har Kathrine og Mads i samarbejde med et arkitektfirma skabt et personligt hjem med inventar fra Svane Køkkenet i både køkken, entré og boligens to badeværelser.

Det elegante WBL køkken er, ligesom store dele af boligen, holdt i materialer i hvid og sort. ”Vores stil er meget minimalistisk, og vi kan godt lide hvid og sort – så er det også nemmere at male en væg her og der”, fortæller Kathrine. Nichen i køkkenet er et godt eksempel på, hvordan en farvet væg bringer helt nyt liv til rummet. Den smukke blågrønne farve skaber en rolig stemning i det stilrene rum – en stemning, der fortsætter i entréen, hvor de grønne vægge går igen og byder velkommen.

OVERBLIK OG UDSIGT

Køkkenet er placeret som husets hjerte og har en hovedrolle både i boligens indretning og parrets hverdag. Herfra er der overblik over spisebordet og stuen i det åbne rum, og den lange lige gang med udsyn til hoveddøren og entréen samler hele hjemmet. Derfor er der også tænkt meget over valget af materialer i de to rum. Fronterne på køkkenøen er sort egefinér, og det samme smukke materiale er derfor også valgt på det specialbyggede skab i entréen, som har plads til både overtøj og opbevaring.

Når hjemmet ikke er fyldt med gæster, nyder Kathrine at brede sig i køkkenet med hjemmebag og madlavning. Fra pladsen bag den sorte ø er der fuldt udsyn til haven, så lyset og naturen kan strømme ind og blande sig med trægulvene og de finerede overflader. På øen og nichen er der plads til massevis af bageplader med lækre brød, der blot venter på at komme i ovnen, og i det skjulte viktualierum, står køkkenmaskinerne pænt på linje – klar til brug. ”Alle vores ønsker er blevet indfriet. Viktualierummet er en stor succes, og vi har endnu ikke fundet noget i køkkenet, som vi ville lave om”, fortæller Kathrine.

Rene linjer og rigtige valg

De mange rene linjer vidner om en gennemført stil – med indbyggede højskabe, to ovne og et skjult viktualierum, der skaber masser af plads uden at forstyrre det rolige udtryk. Der ligger mange overvejelser og timer bag valget af køkken for Kathrine og Mads. Oprindeligt var drømmen et køkken med fronter i MASSIV Sort eg i hele køkkenet – det ændrede sig dog, da parret faldt for den smukke patinerede granitbordplade, Nero Assoluto: ”Vi valgte at spare lidt på fronterne i køkkenet, så vi kunne få vores drømmebordplade på både køkkenøen og i nichen”.

Samarbejdet med indretningskonsulenten hos Svane Køkkenet har været vigtig for Kathrine og Mads, der har haft mange overvejelser om ønsker og behov igennem projektet med at bygge helt nyt hus: ”Vi har været utroligt glade for samarbejdet med Svane Køkkenet – det har været professionelt, og vi er blevet mødt med forståelse hele vejen. Og så er vi blevet udfordret til at tage valg, vi aldrig selv ville have tænkt på”, siger en glad Kathrine.

Foruden WBL køkkenet i hvid og Sort egefinér, har Kathrine og Mads også indrettet entréen med et garderobeskab fra Svane Køkkenet. Skabet er tilpasset i højden, så hele rummet udnyttes og giver plads til at gemme sko og jakker væk. Også hjemmets to badeværelser er er holdt i den enkle stil med store skuffer i hvid WBL. Et elegant og roligt udtryk – blødt op med grønne planter og personlige styling. 

Se køkkener i WBL serien

Bliv klogere på WBL serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES