WBL SERIEN

LETHED
OVER HELE LINJEN

Den lette, hvide WBL serie skaber en gennemført linje hos Line og Bjørn, der med konsekvente køkkenvalg har skabt et sammenhængende, stilfuldt og minimalistisk hjem. 

Da Line og Bjørn i 2015 skulle give sig i kast med den store renovering af deres villa fra 1962, stod gode opbevaringsløsninger i hele hjemmet, gode arbejdsstationer i køkkenet og et stort, åbent køkkenalrum højt på ønskesedlen. 

I dag har parret skabt et hjem, hvor elementer fra Svane Køkkenets WBL serie – en tidløs klassiker - er gennemgående i hele boligen med sit enkle og lette designudtryk. Her bor de med deres to døtre Nanna og Nynne. 

”Vi har brugt den samme serie i både entré, børneværelser, soveværelse, køkken og badeværelser, fordi vi gerne ville skabe en klar sammenhæng i hele vores hjem,” fortæller Line om indretningen. 

Hverdagens samlingspunkt

Husets hjerte er det 45 m2 store køkkenalrum, der fungerer som samlingspunkt i familiens hverdag - her er plads til madlavning, spisning, kaffehygge, lektielæsning og kreative sysler med pigerne.

Det hvide WBL køkken lægger sig i fin forlængelse af den resterende boligs stil og fuldendes på toppen med en lys 10mm corian bordplade med usynlige samlinger – en detalje som blot understreger det lette og nærmeste svævende køkkenudtryk yderligere. Indretningen har Line stået for, og med farvedetaljer i duset rosa og grå samt grønne planter har hun skabt hygge, liv og personlighed i den ellers stramme og minimalistiske køkkenindretning.

Også rummets funktionalitet i hverdagen var et vigtigt element i indretningen af parrets køkken – her har de prioriteret at få god opbevaringsplads med en stor integreret skabsvæg, som i samspil med den store køkkenø skaber en naturlig ramme omkring køkkenet. Samtidig giver den over fem meter lange bordplade langs vinduet masser af arbejdsplads. 

Indretningen hos Line og Bjørn er et godt eksempel på et hjem, som opfylder hverdagens krav og ønsker, men som også gennemsyres af den konsekvente linje og indretning parret har valgt - enkelt og gennemført. 

Se køkkener i WBL serien

Bliv klogere på WBL serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES