WBL SERIEN

Familiekøkken uden
kompromis

Der var mange ønsker til hjemmet, da Rikke og Morten skulle have tegnet deres nye familiebolig. Én ting lå dog helt fast – køkkenalrummet skulle udformes ud fra billederne i Rikkes hoved med to køkkenøer og en alkove til parrets tre mindre børn. Resultatet er et imponerende køkkenalrum i WBL RAW. 

Den arkitekttegnede villa i Fredericia har højt til loftet og masser af plads. Hvide vægge og mat hvide polyurethan-gulve danner basen for en unik indretning med personlighed og stilfulde valg. En rå murstensvæg præger køkkenalrummet og tilfører kant til rummet, som fungerer som husets hjerte for familien på fem. 
Hver detalje er nøje overvejet i det store, moderne WBL RAW køkken. Midt i rummet er to køkkenøer placeret med luft til alle sider – et valg Rikke er rigtig tilfreds med: ”Det er super funktionelt med to øer, som både giver os masser af bordplads og også visuelt gør rummet smukt og måske lidt anderledes, end man plejer at se”. Køkkenet fungerer som et naturligt opholdsrum for hele familien. Som en del af køkkenalrummet har Rikke og Morten prioriteret en alkove, hvor parrets datter og tvillingedrenge ofte tumler rundt eller slapper af, mens Rikke laver mad – en løsning, der samler familien og indbyder til snak og hygge i hverdagen.  
Køkkenøerne er i WBL RAW. Materialet går igen på hylder og skuffer i det indbyggede skab, som rummer plads til kaffemaskine, kogebøger og kopper. Det mørke træ har en særlig overfladebehandling, som fremhæver træets naturlige åretegninger og giver liv og stemning til det hvide, højloftede rum. 

Gennemført og funktionelt

Stilen er gennemført og udstråler overskud med enkel styling og rene overflader. Parret var da også helt klare på, hvad de ønskede af deres køkken, inden projektet gik i gang. ”Vi var slet ikke i tvivl om, hvad vi gik efter, og det gjorde processen hos Svane Køkkenet forholdsvis nem. De rettelser, vi havde undervejs, var finjusteringer”, fortæller Rikke om køkkenvalget. 

 

 

Der er en gennemtænkt balance mellem visuelt udtryk og funktionalitet i køkkenalrummet. De hvide højskabe har både WBL-gribelister og det designbeskyttede DOT-greb, som giver smukke linjer og samtidig også gør det nemmere for børnene at åbne køleskabet. Bordpladen i curlet stål giver kant til rummet og har desuden en slidstærk og praktisk overflade – præcis som Rikke og Morten drømte om. 

Alt i tilbehør

Foruden masser af plads til opbevaring, har det været vigtigt for Rikke og Morten at skabe et køkkenalrum med plads til madlavning. De to sorte ovne fra Siemens gør, at familien aldrig længere er presset på ovnplads – heller ikke i julen. Der er i høj grad taget højde for familiens behov – både til hverdag og når der er inviteret gæster. ”Vi overvejede i et splitsekund, om vi skulle undvære en Quooker, når vi nu ikke længere har helt små børn, men vi er glade for, at vi ikke valgte den fra – den kan jo så meget”, fortæller Rikke. Den valgte Quooker med armatur i bruneret messing passer smukt sammen med overfladen i WBL RAW køkkenet. 
Parret har desuden valgt en kogeplade med integreret emfang, for at holde stilen enkel og med god luft, et vinkøleskab integreret under bordpladen og en affaldsspand placeret i øverste skuffe ved siden af vasken for at få den op i en bedre arbejdshøjde. 
​”Det er blevet lige, som vi forestillede os – helt perfekt til os”, afslutter Rikke.

WBL CASE FRA SVANE KØKKENET

Er du blevet inspireret?

Få indretningskonsulentens bud på dit unikke køkken i Svane-butikken. Når vi designer dit nye køkken, tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker, din stil og selvfølgelig også dit prisniveau – og vi tør udfordre dig, så vi sammen får skabt en løsning, som passer til din bolig og dit familieliv.

Vi tilbyder gratis og uforpligtende møder i Svane-butikken eller hjemme hos dig selv.

BOOK ET MØDE

Se køkkener i WBL serien

Bliv klogere på WBL serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES