Stil og styling skaber
personligt køkkentouch

TWIST MED TILBEHØR

“It’s all in the details” lyder tidens mantra i modeverdenen. Og på samme måde som du twister din garderobe med smykker, tasker og andre accessories til din personlige stil, handler det i bolig- og køkkenindretningen om at mixe og matche farver, finesser, features og fede accessories til en stil og stemning, som er helt unik - og helt din egen.

Tidens stærkeste bolig- og køkkentrends sammenfatter Svane Køkkenet i ét køkkendesign, S19 i Surface laminat, der lanceres som en hel nyhedskollektion med et væld af raffinerede og lækre features, farver og detaljer.

Skab eksempelvis en dramatisk stemning i et havblåt køkken ved at twiste det med sort tilbehør som fx armaturer, vaske, greb og stålreoler, eller udsmyk et Skovgrønt køkken med fine detaljer i messing som greb, vask og armatur.

Funktionalitet tilføjes med den smarte kogende vandhane Quookeren, der nu fås med vand med brus, flotte vinskabe og de nyeste hvidevarer bl.a. med emfang i selve kogesektionen.

Skovgrøn S19 design stylet i en venlig og imødekommende stemning skabt med lyse asketræseffekter i en elegant kombination med tilbehør i messing. Den Skovgrønne Surface laminat optræder på alle fronter og i en flot monokrom kombination med bordpladen. 

Bordkanten i træ og den lyse, åbne asketræsreol, som træder i karakter til de matte, bladrøde overflader er alle raffinerede detaljer. Tilsæt armatur og vask i messing-look som fine detaljer. Quookeren er med vand med brus foruden varmt og koldt vand.

I skovens dybe, stille ro indbyder den rolige og varme stemning til fællesskab og hygge omkring køkkenet og spisepladsen. I dette skovgrønne S19 Svane køkken fornemmes Surface laminatets fløjlsbløde overflade, som får varmt medspil af egetræsreoler. De anvendes som en praktisk og udtryksfuld detalje i køkkenøen og de høje, sorte stålreoler. Læg mærke til de høje underskabe, der med 832 mm giver plads til meget mere opbevaring.

Den lave sokkel understreger det nye look og giver S19 sit signifikante arkitektoniske udtryk. S19 kombineres med tynde gavldetaljer, dimensioneret som låge- og skuffefronter, hvilket tilfører S19 et harmonisk møbelpræg. Læg også mærke til LED-lysskinnerne, som er indbygget i køkkenøens reoler.

Se meget mere om
hele S19 serien

Se mere S19 

 

Detaljer, der understreger stilen, træder frem i det havblå Surface laminat højskab med integreret sort SMART-greb og stålreol med hylder og sider i egetræ.

HAR DU LYST
TIL ET DESIGNBESØG?

BOOK DESIGNBESØG HER