DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

SPISEBORDE
FRA SVANE KØKKENET

DESIGN DIT EGET SPISEBORD

Svane Køkkenets arkitekt Rolf Birk, arkitekt MAA, har udtænkt et smart og praktisk ben system til spiseborde, så du kan få dit helt eget unikke spisebord.

Du kan få plankeborde i eg, ask - i flere forskellige oliebehandlinger, og i RAW-serien og det unikke er at plankerne er sammensat fra hele træstammer. De har naturlige smukke ”fejl” i form af knaster, revner og farver.

Der er mulighed for at sætte sit eget præg på spisebordene. Skal kanterne være naturkanter, hvilket vil sige den facon som træstammen har eller om bordet skal være retkantet.

Du kan endvidere vælge om der skal være 2 planker eller 3 planker i det nye spisebord. Plankebordet kan laves i den længde som passer til ens ønsker – det er muligt med op til 3 meter i længden.

Mulighederne er mange

Mulighederne er mange med Svane spiseborde. Hos os kan du få dit eget spisebord, så det passer til dit nye Svane køkken. 

Understellene findes i 4 forskellige modeller og er alle i træ. Vi tilbyder et utal af muligheder, og giver dig som kunde mulighed for at få fremstillet et helt unikt spisebord, der passer til dine behov og ønsker. 

Spisebordet kan være med planker i egetræ eller asketræ, og du kan vælge forskellige bordplade typer som laminat og linoleum. Spisebordet fremstilles i den størrelse, som du ønsker. 

Der er ligeledes mulighed for speciel fremstillede plankebænke – enten til dit køkken eller en kort udgave til  badeværelset, eller hvor du ellers ønsker at have en plankebænk stående.

Surface laminat

S19 kan kombineres med bordpladevalg i identisk Surface-laminat materiale og farve. Både til køkkenbordets væsentligste arbejdsflader og vores specialdesignede spisebordsløsninger.
Surfacelaminat er nyeste generation indenfor laminat, og er kendetegnet ved sit super matte udtryk, med en fløjlsblød touch- og anti fingerprint overflade.
Dette tilfører S19 flere enestående designmuligheder, f.eks. et perfekt monokromt match mellem køkkenfront og køkkenbordplade.

Svane Køkkenet tilbyder spisebordsløsninger i Surfacelaminat i seks forskellige farver, tre bordpladetykkelser og forkantbearbejdninger i matchende abs-kanter, eller kontrastfulde naturkanter i mange trætyper.
Alle spiseborde kan kombineres med vores fire specialdesignede bordstel i massivtræ.

Laminat eller linoleum

Det er ligeledes muligt at få bordpladen i laminat eller linoleum med massivtræs ben under. Bordbenene laves i de massive træsorter, som findes i Svane Køkkenets sortiment. 

Forskellige olietyper til ben og massivtræ

Der findes forskellige olier til ben og massive bordplader der giver forskellige udtryk.

Fra venstre: Eg klar olie, Eg hvid olie, Eg Tonet olie, Eg grå olie, Eg sort olie, Sort Eg sort olie, Ask klar olie, Ask Hvid olie, Ask Tonet olie, Ask Grå olie, Ask Sort olie

FIND NÆRMESTE SVANE KØKKENET

FIND BUTIK