WBL SERIEN

KNIVSKARPT OG KONTRASTFYLDT
UNDERSTREGER DEN ENKLE OG RENE STIL

Det sort-hvide WBL køkken fra Svane Køkkenet understreger den enkle og rene stil hos Annemette og Morten, som i deres nye Lasse Larsen funkisvilla har indrettet et smukt og klassisk køkken spækket med lækre hvidevarer – et samlingspunkt med plads til store armbevægelser, hvor æstetik og funktion går op i en højere enhed.

Når du som familie skal indrette et køkken i et typehus, er der visse bindinger – og her skulle Annemette og Morten finde deres personlige vej ind i Svane Køkkenets brede sortiment. Med deres personlige stil og kræsne tilvalg har parret indrettet en cool familievilla i Østjylland, hvor WBL-køkkenet fungerer som husets samlingspunkt.

Køkkenet med den store køkkenø står knivskarpt med sort-hvide farvekontraster midt i det 40 m2 store køkkenalrum med 3,5 meter til loftet Parret har valgt WBL køkkenet i et både klassisk og tidløst design. Med sine brede skuffer fremstår det symmetrisk og spiller flot sammen med villaens enkle, rene arkitektur i den moderne funkisvilla fra Lasse Larsen.

”Køkkenet er en stor udgift, så det skal gerne holde i mange år. Vi gik derfor efter en klassisk stil, men som ikke måtte blive kedelig. For at skabe liv valgte vi den kontrastfyldte sorte køkkenø - den hvide del af køkkenet går godt i tråd med de hvide vægge, og på den måde får den sorte ø virkelig flot fokus,” fortæller Annemette og Morten, som begge er 29 år.

Morten arbejder som financial controller og Annemette som revisor.

Det minimalistiske køkkenudtryk understreges af en 20 mm tynd kompositbordplade på toppen af både den sorte og hvide køkken del af køkkenet.

Funktionalitet i højsædet

Da Annemette og Morten skulle indrette deres nye køkken, var de centrale funktioner som opbevaringsløsninger og bordplads i højsædet.

”Svane Køkkenet står for lækker kvalitet med gode funktionelle detaljer. Eksempelvis var det fedt, at vi kunne vælge ekstra brede skuffer fra sortimentet. Derudover er det værd at fremhæve Legrabox-løsningen, som har gjort det muligt for os at indrette skufferne efter vores egne behov,” fortæller parret og tilføjer:

”Helt fra starten var vi begejstrede ved tanken om at få en masse bordplads, så vores køkkenmaskiner kunne stå fremme uden at optage alt arbejdspladsen i køkkenet. For man kan roligt sige, at vi er vilde med lækkert udstyr,” fortæller parret.

Og netop glæden ved lækre køkkengadgets ses også tydelig i køkkenet, som er spækket med eksklusive hvidevarer og køkkenmaskiner – ikke mindst et integreret vinkøleskab fra Liebherr på siden af en sorte køkkenø, to Gaggenau ovne, en Quooker og en cool industriel emhætte.

WBL-køkkenet hos den lille familie indbyder således - med masser af plads og mange gadgets - til madlavning, bagning og samvær i den moderne og minimalistiske familievilla anno 2018.

Se køkkener med priser i WBL serien

Bliv klogere på WBL serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES