DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

MS12
MØBELDESIGN
I BADET

MS12 er DESIGNBESKYTTET

VI DESIGNBESKYTTER
VORES KERNEPRODUKTER

Vores tilgang til og fokus på design er en af grundstenene i vores Svane DNA.
Derfor designbeskytter og navnebeskytter vi flere af vores kerneprodukter.
Det er vigtig for os at tilbyde unikke flotte løsninger, som du som kunde kun finder hos os.

MS12 BAD - NATURLIG VELVÆRE TIL DIT BADEVÆRELSE

I mange år har det hvide, stramme udtryk været dominerende i indretningen af badeværelset, men den tendens får nu modspil af en tendens, hvor indretning med naturlige materialer er dominerende. Hygge, varme og naturelementer har således afløst den sterile og minimalistiske badeværelsesindretning.

Med Svane Køkkenets MS12 til bad tegner arkitekt MAA, Rolf Birk sig direkte ind i danskernes badeværelser og i den nye store badværelsestrend.

”MS12 er arkitekttegnet med kompromisløs sans for detalje og helhed, for æstetik og funktion Et moderne møbeludtryk inspireret af tidens megatrend – naturen.”

Bad dig i naturen 

Med MS12 bad får du Svane Køkkenets mest eksklusive møbelserie, som er skabt af elementer af massiv ask fra nordiske skove, der skaber et naturligt og nordisk udtryk.

Bad- og køkkenserien har et funktionelt design, som kan tilpasses den enkelte families bolig og behov. Lad materialerne tale for sig selv, eller skab dit eget udtryk ved at kombinere serien med lyst marmor eller rustikke overflader i indretningen af dit badeværelse.

MS12 er produceret på egen fabrik i Danmark, hvilket blot understreger eksklusiviteten og kvaliteten af serien.

Ønsker du et møde
med en indretningskonsulent?

BOOK AFTALEN HER