DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

MS12
EN NATURLIG
FUSION

MS12 er DESIGNBESKYTTET
MS12 fra Svane Køkkenet

EN NATURLIG FUSION

MS12 er kombinationen af massivtræ og lakeret mø­bel­plade. Kontrasten mellem den skarpe hvide møbel­ramme, og det bløde smukt forarbejdet massivtræ gi­ver MS12 sit enestående møbeludtryk og visuelle sær­præg. Naturen, kombinationer og kontraster er tre af tidens stærkeste ­bolig- og møbeltrends. Vi smelter de tre tendenser sammen i ét design – MS12.
MS12 serien fås i MS12 ask, MS12 natur eg, MS12 sort eg og MS12 RAW. Rammen er altid hvidmalet.

VI DESIGNBESKYTTER
VORES KERNEPRODUKTER

Vores tilgang til og fokus på design er en af grundstenene i vores Svane DNA.
Derfor designbeskytter og navnebeskytter vi flere af vores kerneprodukter.
Det er vigtig for os at tilbyde unikke flotte løsninger, som du som kunde kun finder hos os.

MS12 KØKKENET - SMARTE FEATURES TIL TRAVLE HVERDAGE

Den moderne familie udfordres på tiden til at være sammen. Vi viser her det nyeste køkkendesign med indbyggede features, der giver tid til samværet.

Sammen med den ny køkkenkollektion lancerer vi flere smarte features, som udnytter den nyeste teknologi. Det er features, som omfavner de moderne familietyper og giver tid og rum til gode køkkenoplevelser for børn og voksne.

”I designet af den nye køkkenkollektion har vi tænkt på familien og fællesskabet og udviklet de features, som familien har brug for i en travl hverdag. Et køkken til alle de forskellige familietyper, som udgør Familien Danmark i dag,” forklarer arkitekten bag kollektionen, Rolf Birk.

Køkkenet, der engang var et arbejdsrum, opfattes i dag som en vigtig base - familiens samlingssted, hvor vi er sammen om at bage, lave mad og snakke henover lektier og spil. Og det er uanset, om vi er i en traditionel kernefamilie med to voksne og tre børn, er single-forældre eller en sammenbragt familie med fem børn i forskellige aldre.

I køkkenet kaldet MS12 kan børn være med i børnehøjde. Køkkenøen er udstyret med teknologi, så møblet kan reguleres med 20 cm i højden – fra 86 til 106 cm. Move Section hedder featuren, som kan løfte en kogeø på helt op til 360 cm i længden og 120 cm i bredden.

”Move Section er helt unik, fordi den løfter hele kogeøen med vask og det hele. Den betjenes via et panel i bordpladen. Det er så let, så selv et barn kan gøre det,” forklarer Rolf Birk.

Kom ind i Svane butikken og oplev Move Section.

SE MOVE SECTION

FULDEND KØKKENET MED SVANE SPISEBORDE

Se flere her...

MØD ARKITEKTEN BAG MS12

Læs mere her...

KOM MED EN TUR HJEM TIL VORES KUNDER

SE MS12 KUNDECASES

HAR DU LYST
TIL ET DESIGNBESØG?

BOOK DESIGNBESØG HER