MS12 SERIEN

EN GENGANGER
FRA HOLSTEBRO

Peter og Mette fra Holstebro har indrettet deres nye køkken med en blanding af Svane Køkkenets møbelagtige S12-serie og den nye, nordiske dreng i klassen, MS12. Resultatet er et smukt og skandinavisk køkkenudtryk, der er spækket fra inderst til yderst med lækre løsninger.

Et 22 år gammelt Svane køkken blev erstattet med et nyt, da Peter og Mette fra Holstebro gik i gang med en gennemgribende renovering af deres hus, som de selv byggede tilbage i 1990’erne. En væg blev væltet, køkkenet blev gjort dobbelt så stort og i dag står både alrummet og køkkenudtrykket super skarpt – ifølge parret selv er det blevet et ægte egoisthus.

Da parret skulle finde et nyt køkken, faldt valget, som for 22 år siden, på en løsning fra Svane Køkkenet. Mette forestillede sig et hvidt køkken, mens Peter fandt det for sterilt. Det endte med en kombination af to Svane klassikere - S12 og MS12 – som i kombination integrerer sig fint i husets stil. 

Det var MS12-seriens overflade med lameller i nordisk asketræ, der faldt i parrets smag og opfyldte ønsket om både det enkle og det unikke. Og med sit nærmest møbelagtigt udtryk fungerer S12-serien, med sine glatte overflader, som en elegant tilføjelse, der skaber ro i indretningen. Det lyse køkkenudtryk får modspil af en rå murstensvæg, der også rummer et integreret vinkøleskab, mens et smukt Lindura trægulv binder rummet sammen fra den ene ende til den anden.
”Det nye, store køkkenalrum er blevet husets naturlige samlingspunkt. Det er her det sker. Efter ombygningen er der udgang til en stor træterrasse og kig til haven. Derudover sikrer havedøren og køkkenets ovenlysvinduer, at der er masser af dagslys,” fortæller parret.

Små detaljer med stor effekt

De bedste design- og køkkenløsninger rammer altid den perfekte balance mellem det æstetiske og det funktionelle. Derfor er Mette og Peters køkken også fyldt med lækre detaljer, som gør dagligdagen i køkkenet lettere – eksempelvis er hele køkkenet indrettet med store, bredde skuffer med det eksklusive Legra Box opbevaringssystem, der gør det muligt at inddele skufferne efter individuelle behov.

Den hvide Dekton Zenith bordplade i smeltet sten er super praktisk, idet den både er varmefast, syrefast og ridsefast. Samtidig passer den godt til det lyse køkken. Mette og Peter har derudover valgt en praktisk skraldespandsløsning med push-effekt, som skåner køkkenet for snavsede og våde fingre, mens en eksklusiv quooker i børstet stål anvendes hver eneste dag til morgenkaffen, eftermiddagste eller frosne grøntsager. 

Fra køkkenalrummet er der desuden kig til husets bryggers, hvor Mette og Peter har indrettet sig med en hvid, enkelt løsning med integreret vask og praktisk opbevaring – et gennemført Svane-look i hele hjemmet.

Se køkkener med priser i MS12 serien

Bliv klogere på MS12 serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES