SIEMENS STUDIOLINE HVIDEVARER -
KØLE- OG FRYSESKABE

Køle- og fryseskabe til indbygning

iQ500 Integrerbart køleskab med dæmpet lukning (soft close) - KI81RSOE0

iQ500 Integrerbart køleskab med dæmpet lukning (soft close)

KI81RSOE0

iQ700 Integrerbar fryser med dæmpet lukning (soft close) - GI81NHNE0

iQ700 Integrerbar fryser med dæmpet lukning (soft close)

GI81NHNE0

iQ500 Integrerbart køle-/fryseskab - KI87SSDE0

iQ500 Integrerbart køle-/fryseskab

KI87SSDE0

Prøv Siemens studioLine hvidevarer i 150 dage

Prøv Siemens studioLine i 150 dage

Vi vil leve op til dine forventninger. Derfor tilbyder vi et unikt kundetilfredshedstilbud, som giver dig tid til at sætte dine nye studioLine produkter på prøve. Du får hele 150 dages returret. Du skal blot at registrere dig selv og dine produkter på My Siemens Home.

Med Siemens fryseskabe får du noFrost, så du ikke behøver at tænke på afrimningen igen

Aldrig mere afrimning med Siemens noFrost

Med Siemens noFrost frysere behøver du aldrig tænke på afrimning igen. Frysere med noFrost teknologi har sensorer, der registrerer temperaturen udenfor skabet og hvor mange gange lågen er blevet åbnet. Disse sensorer sikrer en konstant afrimning og forhindrer isdannelse på madvarerne, samtidig med at energiforbruget holdes nede. Så du kan bare læne dig tilbage og lade fryseren tage sig af alt arbejdet.

LÆS MERE
Hold dine frugter og grøntsager friske i længere tid med HyperFresh skuffer fra Siemens

Frisk, friskere, med Siemens hyperFresh.

HyperFresh-skuffen er den perfekte løsning til at holde dine frugter og grøntsager friske i længere tid. Den er ikke kun nem at håndtere, men både dens form og funktion er udviklet med henblik på at skabe et optimalt klima for dine madvarer. Med HyperFresh-skuffen kan du se kvaliteten af dine madvarer, mærke deres friskhed og stole på at smagsoplevelsen vil være fantastisk. Så hvis du ønsker at forlænge holdbarheden af dine frugter og grøntsager, så er HyperFresh-skuffen det perfekte valg for dig.

LÆS MERE
Svane Køkkenet designbesøg - Vi kommer hjem til dig altid.

BOOK ET DESIGNBESØG

Intent køkken er ens. Derfor starter vi hos Svane Køkkenet altid hjemme ved dig, så vi samme kan udforske de muligheder dit hjem tilbyder. På den måde kan vi lave den bedste køkkenindretning og vælge de rigtige hvidevarer, så det møder jeres behov.

BOOK BESØG
Få et smart home med de Wi-Fi tilsluttede studioLine hvidevarer fra Siemens

Et smartere hjem er lige inden for rækkevidde med Wi-Fi-tilsluttede hvidevarer fra Siemens

Med Wi-Fi-tilsluttede hvidevarer og de nyeste teknologier, vil du opleve komforten ved et personligt, smart og tilsluttet hjem. Med Siemens Home Appliances og Home Connect kan du bruge tid på det, som du vil, og ikke det, som du bør gøre. Opdag en verden fyldt med mange spændende muligheder med Siemens hvidevarer og Home Connect, hvor du kan betjene dine hvidevarer uden du er i køkkenet.

LÆS MERE
Siemens arbejder hele tiden på energioptimering og med studioLine får du ud over elegant design den nyeste teknologi.

Siemens studioLine – Fremtidens hvidevarer

Siemens arbejder hele tiden på at optimerer energi- og vandforbruget i deres hvidevarer uden at gå på kompromis med elegant design og innovativ teknologi. Læs her hvordan Siemens tager ansvar for en miljøvenlig og bæredygtig adfærd.

LÆS MERE