Se dig selv
i et nytænkt
køkken

Dit nye køkken skal give lyst til at tænke udenfor stregerne. Når vores arkitekt MAA, Rolf Birk designer, er det altid med nyskabelse for øje og med et ønske om, at hver en streg i den nye kollektion skal pege ud i verden og ind i fremtiden. Resultatet ser du her – smukke farver, lækre materialer og det helt nye H22-greb, som binder køkkenudtrykket sammen. 

Køkkenet skal byde indenfor og danne rum for det liv, der skal leves i det. Derfor er årets køkkennyheder skabt med øje for ro, rene linjer og materialer, der taler til sanserne.  
Et Svane-køkken skal opleves. Føl, mærk, åbn og luk dit nye køkken, når du går på opdagelse i årets arkitekttegnede køkkennyheder i Svane-butikken. Men først kan du læse mere om kollektionen her på siden. 

H22 greb fra Svane Køkkenet

Nytænkt grebsdesign

Som en del af årets designnyheder præsenterer vi grebet H22 – tegnet og udtænkt af vores arkitekt MAA, Rolf Birk. H22 er et unikt, designbeskyttet greb, som kun findes hos Svane Køkkenet. De vandrette linjer skaber liv i rummet, når det todelte skuffeudtryk bringes i spil i indretningen. 
H22 gør arkitekttegnet møbelkunst tilgængeligt til hverdagens køkken og bringer designet i centrum på tværs af køkkenserier og prisklasser. Grebet kan benyttes til flere forskellige Svane-designs og findes i sort og hvid udført med en særlig strukturlak, som gør finish på grebet helt unik. Samtidig er grebet konstrueret med fokus på funktionalitet og maksimal beskyttelse af låger og skuffer. Gå på opdagelse i vores sortiment og oplev H22-grebets mange muligheder. 

Svane Køkkenets arkitekt MAA, Rolf Birk

”Fremtidens køkken afspejler det liv, vi lever i det. Som forbrugere søger vi efter design og udtryk, der holder til hverdagen uden at gå på kompromis med æstetik og personlig stil – det er drivkraften i måden, vi designer køkkener på.” 

– Rolf Birk, arkitekt MAA hos Svane Køkkenet 

 

 

Ny farve - s19 grund

Ny farve - s19 grund

Vi introducerer nu den 10. farve i den populære S19-serie. Grund er en mørk, varm farvetone med reference til jordbunden. Den matte nuance står i smuk harmoni til egetræ og tilfører en blødere kontrast til indretningen af køkkenet og boligen med forskellige materialer og overflader. Den brune undertone giver S19 Grund et naturligt look, som er svært ikke at forelske sig i.

Lad køkkenet byde indenfor

Lad køkkenet byde indenfor

Køkkenet er mere end bare et sted, man laver mad. For mange er det hjertet i hjemmet og mere et leverum end et køkken.

Kontraster, varme farver og et indbydende formsprog gør køkkenet til et samlingspunkt for både store og små. Indret køkkenøen som læseplads, spiseplads og samtaleplads med lyst, nordisk Douglasfyr.

Lyse farver i ny pure-serie

Lyse farver i ny pure-serie

Som en del af årets nyhedskollektion introducerer vi tre farver i den nye Pure-serie. Pure er en enkel laminatlåge med et mat udtryk. Pure gør det matte køkkenudtryk tilgængeligt med sit lave prisniveau og moderne, lyse farver, som tapper ind i tidens farvetendenser. De lyse farvetoner mindsker påvirkningen og synligheden af fingeraftryk og daglig brug, og det praktiske materiale er både holdbart og rengøringsvenligt. Pure er derfor et stærkt bud på en prisvenlig køkkenløsning til den travle familie med høje krav til køkkenet brugsværdi. Den nye serie kan benyttes til både køkken og bad og findes i farverne Terra, Lava og Dust.

Se dig selv
i et nytænkt
køkken

 

 

HAR DU LYST
TIL ET DESIGNBESØG?

BOOK DESIGNBESØG HER