Svane køkkenet støtter
danmark planter træer

’Danmark planter træer’ er et samarbejde mellem Danmarks Naturfredningsforening og TV2, som har til formål at plante én million træer i Danmark – til fordel for miljøet og til glæde for natur, mennesker og dyr.

Svane Køkkenet støtter indsamlingen og er med til at plante 500 nye træer i Danmark, og samtidig går en del af beløbet til bevaring af rydningstruet skov i Danmark og udlandet.

Træ er en stor del af vores produktion hos Svane Køkkenet. Derfor stiller vi store krav til os selv og vores underleverandører, så påvirkningen på miljøet bliver så minimal som muligt. Vi køber vores spånplader fra bæredygtig dansk produktion og genbruger savsmuld fra vores fabrikker til nye plader. Vores bordplader i massivtræ er FSC-certificeret, hvilket betyder, at der ikke fælles mere træ, end naturen selv kan nå at reproducere. 

’Danmark planter træer’ er derfor en helt naturlig forlængelse af de indsatser, vi hver dag gør for at varetage miljøhensyn. Når vi støtter indsamlingen med 500 træer, er vi med til at nå målet på én million nye træer i Danmark. Du kan også støtte indsamlingen, så vi sammen kan gøre en forskel for miljøet.

Lørdag d. 14. september 2019 samlede både virksomheder og danskerne ind til at plante træer rundt omkring i Danmark, da 'Danmark planter træer'-showet løb af stablen. 'Danmark planter træer' rejser 914.233 træer i Danmark. 

I starten af oktober 2019 donerede en anonym privatperson 85.768 træer, så der nu i alt er indsamlet 1.000.001 træer.

Læs mere om indsamling og støt selv på hjemmesiden "Danmark planter træer"

HAR DU LYST
TIL ET DESIGNBESØG?

BOOK DESIGNBESØG HER