MS12 RAW køkken fra Svane Køkkenet
DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

MS12 RAW
RÅT OG
RAFFINERET

RÅT OG RAFFINERET -
TALER TIL DET TAKTILE

Udtrykket er lige dele modigt, mørkt og elegant og emmer af rå natur og eksklusivitet. Serien er ét materiale, som omfavner de seneste syv års køkkendesigns, og åbner et væld af muligheder i indretningen både i køkken og bad.

NORDIC RAW, WBL RAW, S17 RAW og S12 RAW er udført i en finértype i egetræ, og MASSIV RAW og MS12 RAW er udført i massiv egetræ – alle modeller har en specialudviklet overflade og er udført med en mat, sortpigmenteret lakbehandling - en forædling af materialet, som fremhæver træets naturlige åretegninger, og som i sit udtryk forstærker træets dybe farvetoner og organiske spil i fladen. Resultatet er mørkt, eksklusivt og modigt – det totale opgør med det hvide, nordiske køkken.

Med sin lækre forarbejdede overflade indbydes der til at røre og mærke den gode kvalitet. Materialet taler til dine taktile sanser.

”I en digital tidsalder, hvor vi som mennesker tilbringer meget af vores tid online og henter vores boliginspiration i virtuelle universer, er vi vendt tilbage med en nyhed, som skal røres ved og mærkes - fordi du ikke kan få den samme fornemmelse af materialet på et billede. Kvaliteten og den eksklusiv overflade skal opleves med hænderne,” fortæller arkitekt MAA Rolf Birk.

Nyheden kan således anvendes på tværs af vores designkøkkener - blandt andre WBL RAW, S12 RAW, MASSIV RAW, MS12 RAW og S17 RAW, som i kombination med hinanden, og med nye materialer, skaber et væld af muligheder i køkkenindretningen.

Udover det nye materiale præsenterer vi ligeledes en række spændende gadgets/features med bl.a. Hideaway Sommelier® med alt i udstyr til vinentusiasten, smukke bordplader i træ og sten, greb og metalliske armaturer – et eksklusivt produktunivers som forstærker det rå og raffinerede udtryk.

”Det mørke og eksklusive naturmateriale spiller flot sammen med andre materialer som fx messing og sten, og vi leger også selv med kombinationer, hvor malede overflader i grå, grøn og hvide farver tilfører hvert sit særlige udtryk,” fortæller Rolf Birk og tilføjer:

”Med denne lancering åbner vi op for et univers, hvor vi kan arbejde med kontraster som mørkt og lyst, blød og ru, mat og blankt i vores køkkenindretning, og mere end nogensinde før eksperimenterer vi med kombinationer på tværs,” fortæller Rolf Birk.

RAW-serien stimulerer vores kreativitet og indbyder os til at tænke nyt, på tværs og helt anderledes i køkkenindretningen. Se mere nedenfor og få køkkerne helt tæt på.

Lækre køkken- og bad løsninger med masser af detaljer

RAW SERIEN
RÅT &
RAFFINERET

Se kataloget online

RAW-SERIEN - ÉT MATERIALE PÅ TVÆRS AF SORTIMENTET

SOMMELIER SKABET NYHEDEN TIL VINELSKERE

SE MERE OM DOT GREBETS MANGE MULIGHEDER

KOM MED EN TUR HJEM TIL VORES KUNDER

SE RAW KUNDECASES

Ønsker du et online møde
med en indretningskonsulent?

BOOK AFTALEN HER