MS12 SERIEN

MADHJERNENS MADVÆRKSTED
PÅ ØSTERBRO

Stifter og ejer af www.madhjernen.dk og vinder af Masterchef 2015 Anders Halskov-Jensen har indrettet sig både funktionelt og visuelt med mix af Svane Køkkenets MS12 og S12 model.

På Østerbro i København fandt Anders Halskov-Jensen og familien – hustru og 3 børn – en fantastisk 6 værelses herskabslejlighed. Her var der masser af muligheder for et stort og funktionelt køkken, hvor Anders kunne udfolde sig med familien samlet omkring sig. Lejligheden krævede en kærlig hånd. Alt står nu skarpt, helt nyt, familien er flyttet ind og det lille ældre køkken blev udvidet med et ekstra værelse og rummer nu et stort lækkert MS12/S12 køkken og en velfungerende spiseplads.
 
Anders ved hvad det kræver for at få den optimale indretning i køkkenet – derfor er ideelle liner mellem kogesektion, vaskesektion, bordplads, køleplads og ovnsektion i højt fokus. Alt er indenfor rækkevidde, når Anders går i gang med at kreere mad i dagligheden og i forbindelse med sit virke i virksomheden ”Madhjernen”. Masser af bordplads og store flader som er nemme at rengøre er vigtige for Anders. Fleksibel indretning med det nye Legra Boks system fungerer rigtig godt i køkkenet og kan rumme alle de nødvendige redskaber, som Anders jonglerer rundt med.

MS12 køkkenet i sort eg er den primære serie i køkkenet. S12 overskabe og glatte sorte fronter er tilført for at skabe den fine sammenhæng og det unikke udtryk. Masser af lækre hvidevarer pryder også køkkenet. Miele har leveret emhætten med lameller (passer perfekt til MS12 looket), en ovn, en kombidampovn og et stort køle/frys skab. Bordpladen ved vasken og kogesektionen er en stenbordplade fra Billeschou. Den fungerer rigtig godt til dette område i form af en praktisk og rengøringsvenlig overflade og er flot i samspil med de helt enkle hvide S12 elementer. Anders har valgt en Quooker i køkkenet – velfungerende til arbejdet i køkkenet og kogende vand er lige ved hånden, integreret i blandingsbatteriet til koldt og varmt vand. 

Mad- og vinoplevelser er omdrejningspunktet i køkkenet hos Anders i form af hans nystartede virksomhed Madhjernen – jobbet som flyveleder igennem mange år – både i Danmark og Sverige er skiftet ud med knive, forklæde og lækre råvarer. Glæden ved at udleve en mangeårig drøm er stor og dette afspejler stemningen og passionen i det flotte nye Svane køkken på Østerbro.
 
Læs mere om Anders på www.madhjernen.dk – der er masser af mulighed for lækre madoplevelser og events. 

Se køkkener i MS12 serien

Bliv klogere på MS12 serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES