UNIK SERIEN

UNIK KØKKEN I ESBJERG
ET FAMILIEKØKKEN MED HJERTERUM

Familien Kristiansen på fem har efter mange år i forskellige boliger med forskellige køkkener endelig fået det Svane Køkken, de oplever som deres drømmekøkken: Et lyst og multifunktionelt livsnyderkøkken, hvor der er plads til at være sammen!

Parret har tre børn på 7, 10 og 12 år, og deres køkken er skabt med henblik på især én ting: At familien kan nyde hinanden – bare være sammen og slappe af.  ”Det er virkelig et ægte livsnyderkøkken” pointerer Karla Kristiansen.

Nydelsesaspektet er noget, der står højt på familiens prioriteringsliste i dag. ”I takt med, at børnene vokser op, ændrer familiens behov sig også,” siger Karla og fortsætter. ”Da børnene var små, handlede det jo meget om at få det til at fungere i hverdagen. Nu er børnene blevet større, og vi har for første gang muligheden for at realisere os selv og bare nyde hinanden.

Fra drøm til virkelighed

Huset er placeret i smukke naturomgivelser med sø og grønne områder. Med store vinduespartier har parret søgt at åbne op for udsigten og hente lyset og naturen ind i boligen. Det største plus ved den nye bolig er at få et køkken, som opfylder alle de ønsker, familien havde oplistet til det første møde med køkkenkonsulenten fra Svane Køkkenet: ”De forstod vore tanker og behov og kunne genskabe vores drømme,” siger Karla.

Køkken med hyggekroge

Køkkenet er placeret i husets midte, så det fungerer som et mødested for familien - det er familiens hjerte i mere end én forstand. Familien har fundet ud af, at køkkenet spiller en central rolle i hverdagen. ”Vi har fundet ud af, hvordan vi fungerer som familie, og vi ender altid op i køkkenet – så vi kan ligeså godt skabe mulighed for at samles her,” forklarer Karla. Derfor er det også designet som et multifunktionelt køkken, der rummer bar, spisestue og hyggelounge.

For at skabe en ekstra hyggelig stemning i familiens hjerterum, har de integreret forskellige små opholdskroge, som det bløde bænkområde, der inviterer til samvær. ”Det skaber et utrolig hyggeligt samlingspunkt,” fortæller Karla og forklarer, at især børnene er glade for den lille hyggekrog. ”Her ligger de og slænger sig med deres iPhones og iPads – og derfor ser vi også mere til hinanden, end hvis de bare var henvist til at være på deres værelser!

Fakta: UNIK HVID køkken med  20 mm komposit bordplader. AEG hvidevarer.

Se køkkener i UNIK serien

Bliv klogere på UNIK serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES