S12 & MS12 RAW SERIEN

Køkkendesign og lyd
i skøn forening

På hovedkontoret i Struer har Bang & Olufsen indrettet deres BeoHome med et Svane køkken, der på smukkeste vis forener de hvide S12 skabe og køkkenøen i MS12 RAW med lækre og funktionelle features. 

Når du åbner døren til BeoHome, træder du ind i en bolig fuld af muligheder. Din yndlingssang starter i højtalerne, når du bevæger dig ind i entréen, gardinerne kører automatisk op, og lyset tænder i stuen og byder dig velkommen til en bolig i en gennemført stil fyldt med smukke nordiske løsninger og design i høj kvalitet. 

Som en integreret del af unikke hjem er S12 og MS12 køkkenet med alt i tilbehør. Køkkenet er indrettet med et kontrastfuldt udtryk, hvor samspillet mellem det mørke træ og de lyse overflader skaber en elegant og behagelig stemning i det åbne rum. Valget af det ædle materiale i RAW-serien på køkkenøen understreger den eksklusive stil, der er gennemført i alle valg i boligen. S12 skabene og de hvide højskabe danner den rolige ramme for det rå og raffinerede udtryk, der får lov at træde frem som et bærende element i boligens indretning. 

BeoHome er indrettet som et fuldt funktionelt hjem med alle de lækreste produkter og teknologiske muligheder fra Bang & Olufsen. Ligesom Svane Køkkenet er Bang & Olufsen kendt for sit unikke design og høje kvalitet, og det er i mødet mellem de uanede teknologiske muligheder og inspirerende dansk køkkendesign, at magien sker. Køkkenet er indrettet med lækre detaljer som det eksklusive Hideaway Sommelier® – skabet skabt til vinentusiasten. Når skabet er lukket, danner de hvide højskabe en stilren baggrund, der skaber ro i rummet, mens det åbne skab indbyder til forkælelse og kulinariske oplevelser i køkkenet.
 
En åben reol, udført i samme mørke egetræ som de massive lameller på køkkenøen, skaber sammenhæng med udtrykket på køkkenøen, der også gemmer på et B&O betjeningspanel, så man direkte fra køkkenet kan styre de teknologiske muligheder i boligen. Bordpladen på øen er skabt af den naturlige harmoni mellem sten og massivtræ, der med armaturet i stål fremstår eksklusivt og smukt.  

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES