MASSIV RAW SERIEN

RENE LINJER
I RÅ FUNKIS

Rene linjer og rå overflader udgør rammen i den nybyggede funkisvilla i Herning. Det hvide S12 køkken er kombineret med en køkkenø i MASSIV RAW, der tilfører varme til de rå materialer. Øen er placeret på en lille sokkel, der hæver den fra gulvet og giver luft til rummet – et let og unikt udtryk. 

Familien havde et klart ønske for deres nye bolig: et praktisk hjem, der ikke går på kompromis med det æstetiske. Udtrykket er råt med slebne betongulve, rå betonvægge og hvide overflader. Midt i det store, åbne køkkenalrum svæver en køkkenø i Svane Køkkenets RAW-serie. De massive trælameller giver netop den varme og kontrast til rummet, som familien var på udkig efter. 

”Vi ønskede et funktionelt og flot køkken med rene linjer, som skulle blive vores families samlingspunkt. Den svævende køkkenø i MASSIV RAW giver varme til rummet, men er samtidig let at se på”, fortæller familien om deres valg. 

Køkkenet er en integreret del af boligen og følger den stil, som familien har ønsket for deres 224 kvm store funkisvilla. De rene linjer understreges af den hvide ramme i S12-serien, der i kombination med lamellerne i MASSIV RAW, skaber ro i den moderne bolig.

Et familierum

Køkkenalrummet er den store villas hjerte. Det er her, familien bruger størstedelen af deres tid i hjemmet, hvad enten det er med madlavning i køkkenet eller leg og afslapning i det lyse rum. Der er god plads til gæster, en hyggelig alkoveløsning med siddepladser og masser af lys fra de store vinduer.

”Køkkenøen er placeret centralt i rummet, ligesom den har en central rolle i vores hverdag, og så er den praktisk i forhold til gæster, der læner sig op af den, da der ikke er push-funktion”, siger familien om et af deres yndlingselementer i køkkenet. 

Køkkenet er desuden udstyret med et skjult viktualierum bag et af højskabene på væggen, en hvid bordplade i komposit, Blanco vask og et messing armatur fra Vola, der understreger det eksklusive udtryk i boligen.
   
Den arkitekttegnede bolig er opført af byggevirksomheden, Boligcon. Den svævende køkkenø er projekteret og konstrue­ret i samarbejde mellem Boligcon, specialmontør fra teamet i Svane Køkkenet Herning og er godkendt og udregnet af en ingeniør i forhold til soklen og vægten på øen.

Se mere om huset på www.Boligcon.dk

WBL CASE FRA SVANE KØKKENET

Er du blevet inspireret?

Få indretningskonsulentens bud på dit unikke køkken i Svane-butikken. Når vi designer dit nye køkken, tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker, din stil og selvfølgelig også dit prisniveau – og vi tør udfordre dig, så vi sammen får skabt en løsning, som passer til din bolig og dit familieliv.

Vi tilbyder gratis og uforpligtende møder i Svane-butikken eller hjemme hos dig selv.

BOOK ET MØDE

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES