S12 SERIEN

DANSK KØKKENDESIGN
MED FJORDUDSIGT

Svanes S12 køkken er skræddersyet til køkken-allrummet og udsigten over Vejle Fjord i moderne funkisvilla. Både ejeren og arkitekten er begejstrede for det stilrene design, som blender ind i boligens stil, men er indrettet med standardelementer til en standardpris.

En moderne funkisvilla knejser smukt i Bredballes kuperede terræn langs fjorden. Arkitekten har tegnet og indrettet villaen til Palle og Lena, så familien får mest mulig glæde af udsigten til Vejle Fjord - fra næsten alle rum, det meste af dagen. For eksempel kan de fra køkkenøen følge sejlernes og fuglenes flugt over vand-spejlet, mens de tilbereder maden.

Palle og Lenes passion for god arkitektur og godt design kommer til fulde til udtryk i drømmevillaen, som er tegnet af arkitekt MAA Anders Hellum og opført af byggefirmaet AB Huset A/S. Både ude og inde er funkisvillaen perfektioneret i valget af farver og materialer, og i hele indretningen af stuer, værelser, bad og køkken.

God arkitektur og godt design opleves hele vejen fra facadens enkle linjer, den svævende trappe i hallen, de arkitekttegnede møbler og det designede S12 køkken fra Svane:
”Det var nærmest kærlighed ved første blik,” siger Palle, der er selvstændig inden for IT-branchen: ”Svanes S12 køkken i et enkelt design skilte sig markant ud fra konkurrenternes. Desuden fik vi god rådgivning og en flexibel løsning, hvor indretningen er skræddersyet efter rummet og udsigten til fjorden.”

Køkkenet understreger stilen

Byggeprojektet er gennemført i et tæt samarbejde mellem ejerne og arkitekt Anders Hellum fra HELLUM architects. Fra første streg til aflevering har parløbet resulteret i mange gode og helstøbte løsninger.

Huset, der er placeret på parrets drømmegrund, er opført i to etager. I underetagen er indrettet tre værelser og to badeværelser. En specialbygget, svævende trapper leder fra entreen op på førstesalen til husets hjerte – det store køkken-allrum med udsigt over fjorden gennem de store vinduespartier.

Køkkenet er indrettet med en stor vaskeø midt i rummet og langs væggen er installeret en kogesektion og højskabe fra gulv til loft. Hele højden på 2,80 meter er udnyttet og elementerne er specielt tilpasset til alle mål og behov: ”Svane Køkkenet er skræddersyet med standard-elementer i et rum, hvor man ellers ville overveje et speciallavet køkken, som ville have kostet væsentligt mere,” siger arkitekt Anders Hellum, der undervejs i processen er blevet meget begejstret for S12:
”Vigtigst er dog, at S12 med sit møbelagtige udtryk og elegante finish i den grad understreger stilen i huset og indretningen, og derfor blender fuldstændig ind i helheden.”

Netop i boliger med åbne rum får køkkens design og udtryk en særlig betydning, mener arkitekten:
”Man har jo ikke lyst til at sidde ved spisebordet til en god middag eller hygge sig i sofaen og kigge på et kedeligt køkken. Stilmæssigt skal det passe ind i hele husets møblering.”.

Svane i hele huset

Det 270 kvm store hus i Bredballe er udstyret med mange fine og gennemtænkte detaljer, og der er lagt vægt på den daglige komfort og velvære med tre badeværelser og to walk-in.

Palle og Lena, der har en hjemmeboende teenager, har indrettet sig dejligt egoistisk med et 25 kvm. stort soveværelse på førstesal – med stort baderum, walk-in og terrasse med fjordudsigt.

S12 Møbel-elementer går igen i den 10 kvm. store walk-in, som giver rum for en både pæn og praktisk indretning. En funktionel detalje er et stort vægspejl, som kan skydes til side, og her gemmes al teknikken og styringen af både el og solceller.

Svane-elementer går igen i badet på førstesalen, men også i husets to andre badeværelser og garderobeskabe. Det giver sammenhæng og harmoni igennem hele huset.

Villaen er indrettet præcist efter familiens nuværende ønsker og behov, men tager også sigte på fremtiden, når både den voksne søn og teenage-datteren kommer hjem med deres egne familier. Så kan de får hver deres egen afdeling med soveværelse og tilhørende bad.

Se køkkener i S12 serien

Bliv klogere på S12 serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES