S12 SERIEN

HELE LEJLIGHEDEN RUNDT I OSLO

I den skønne bydel Frogner i Oslo har ejerne indrettet deres lejlighed med S12 fra Svane Køkkenet.

S12 med special farvede fronter, der er flot afstemt til farven på væggene står køkkenet helt skarpt med den karakteristiske ramme omkring fronterne. Hele udtrykket er som taget ud af et inspirerende boligmagasin, hvor alle detaljer i køkkenet er nøje udtænkt og afstemt.

Den hvide højskabsvæg indeholder ovn, dampovn, køleskab og vinkøleskab, og står som flot modspil til de øvrige elementer i køkkenet. Det store mørke spisebord, hvor familien samles bringer alle detaljerne sammen i rummet og udgør et helt naturligt samlingspunkt. Der er valgt en 2 cm tyk marmor bordplade, der passer perfekt til S12 køkkenet.

I soveværelset er der ligeledes brugt S12 – her anvendt som reoler over sengen, hvor mange ting kan gemmes væk. Igen flot afstemt med tapet på væggen, der giver en flot base for S12 møblerne.

Kontoret emmer af ro og orden, og her er der tid til fordybelse. Skabsvæggen fra gulv til loft giver uendelige opbevaringsmuligheder i lejligheden, hvor der ofte er behov for at gemme ting væk. Det fine S12 skrivebord er placeret foran vinduet, hvis man har behov for en pause fra skærmen og ønsker et kig ud over Oslo.

Alt i alt en gennemført S12 løsning i denne smukke lejlighed, hvor der er fokus på kvalitet og fuldendte løsninger. 

Fotokreditering: Monica Jenssen

Se køkkener i S12 serien

Bliv klogere på S12 serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES