S12 SERIEN

Rå mursten og rene, hvide linjer

I en ny tilbygning har Amanda og Peter indrettet sig med forældreafdeling og et stort alrum med S12 køkkendesign fra Svane Køkkenet. Et velfungerende og æstetisk udtryk med plads til familieforøgelse.

Peter og Amanda havde en klar opfattelse af, hvordan de ville indrette et køkken og spisestue i en nyopført tilbygning til deres villa fra 1959. Et stilrent og moderne alrum med inspiration fra villaens første år, 60’erne og 70’erne. Rå mursten, egetræ og et enkelt, hvidt køkkendesign skulle skabe en rolig og varm stemning.
”Drømmen blev opfyldt. Køkkenet er virkelig blevet vores hjerterum og spiller en vigtig rolle som samlingspunkt for min mand og mig samt vores snart to sønner. Selv om den ene af os forbereder maden i køkkenet og en anden sidder ved computeren, så kan vi være sammen, også med børnene når de bliver større,” fortæller Amanda.

Villa med vokseværk
Allerede da parret i 2018 købte huset på knap 100 kvm. forudså de, at familien ville vokse ud af boligen, så snart der kom børn til.

I 2021 fordoblede de boligarealet til 205 kvm med en tilbygning, som har fremtidssikret huset, så der er plads til Noah på et par år og lillebror, der ankommer til september.

Tilbygningen rummer forældresoveværelse, bad og et 70 kvm stort alrum med bl.a. et stort køkken. De har skabt en åben forbindelse mellem det oprindelige og det nye hus ved at rive en væg ned.

 

Køkkenøen står som et møbel
Fra starten lagde parret sig fast på tre vigtige elementer til alrummet: En rå murstensvæg med indbyggede højskabe, en lang køkkenø og et egetræsgulv, som binder hele huset sammen.

Det hvide S12 køkkendesign er enkelt i sit formsprog med en ramme om skuffesektioner. Til bordpladen er valgt en tynd, hvid corian-plade, som fuldender det stilige design. Hvide højskabe med indbyggede hvidevarer indrammes fornemt af murstensvæggen. Egetræ, gule mursten og hvide elementer spiller flot sammen og giver oplevelsen af luksus.

”Resultatet er langt over vores forventninger, og vi har fået et køkken, der fremstår som et møbel i det store alrum,” fortæller Amanda.

Det oprindelige hus er indrettet med bl.a. børneværelser, og forældrene har fået deres egen afdeling, hvor de kan trække sig tilbage. Boligen er fremtidssikret og klar til næste familieforøgelse.

Se køkkener i S12 serien

Bliv klogere på S12 serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES