S12 SERIEN

S12 VINDERPROJEKTET
DET UMULIGE KØKKENPROJEKT

I 2011 satte Svane 100.000 kroner på højkant til den, der kunne diske op med det mest umulige køkkenprojekt i Danmark. Mange spændende bud tikkede ind. Vinderen er fundet, Svane Køkkenet monteret og resultatet kan du se her. 

Svane har monteret over 120.000 køkkener i danskernes hjem gennem de sidste 20 år, og derfor var hverken funkisvillaen eller parcelhuset fra 1970’erne nødvendigvis det mest umulige projekt for Svane at løse.

Men da Kim Mejnert troppede op i butikken på Frederiksberg med plantegninger over hans 10 kvm københavner køkken, kom en god udfordring ind af døren. For hvordan forvandler vi et ældre, nedslidt og meget lille køkken med Svane elementer”, spørger Jesper Bjerggaard Skjellerup, butikschef Svane Frederiksberg.

Vinderen af det umulige køkkenprojekt Kim Mejnert, havde netop købt en 75 m2 stor lejlighed på Frederiksberg, da han meldte sig ind i konkurrencen. ”Det der har overrasket mig allermest, er den betydning Svane Køkkenet har fået for hele lejligheden. Før var køkkenet et lille mørkt rum, separat fra resten af lejligheden. Nu er køkkenet lejlighedens naturlige samlingspunkt. Her er lyst, bedre plads og rart at være, så jeg har vundet meget mere end et funktionelt og top lækkert køkken’, fortæller Kim Mejnert.

Det flotte hvide S12 køkken med grå låger, sort vask og komfur, matcher de forventninger Kim havde til et nyt og maskulint køkken inden konkurrencen og renoveringen. Ingen fyldinger i lågerne men rene linjer der åbner køkkenet op, var det Kim drømte om. Bordplads er der dobbelt så meget af nu, mens lidt af gangen er udnyttet med skabe fra gulv til loft. Hele tanken bag S12 er, at modulerne fremstår som et møbel og ikke udelukkende køkkenelementer, og det gør de hvide S12 skabe i gangen til en naturlig del af køkkenet.

Svane Køkkenets køkkenserie S12 er et stærkt design, der bringer de nyeste funktioner og behov i boligindretningen i spil, uanset om du bor i den lille urbane lejlighed, den ombyggede 50’er villa eller skal i gang med at opføre drømmehuset! ”Det sociale rum har fået nye dimensioner, og derfor kræver det, at vi nytænker. Også i en ældre lejlighed som Kims, hvor en traditionel og relativ lang fordelingsgang forbinder rummene i boligen. Når køkkenelementer kan bruges som reoler i stuen, og skabe i gangen bliver grænserne for alvor flydende”, siger Rolf Birk, arkitekten bag S12 og medudvikler på Kims køkkenprojekt.

Kims hyggelige københavner lejlighed fik væltet væggen fra køkkenet og ud til gangen, så køkken, gang og stue nu smelter meget mere sammen. Kvadratmeterne er bedre udnyttet og lejlighed føles større. ”Der er nu fremover god kontakt med gæsterne i stuen, selvom man er i køkkenet. Samtidigt er S12 brugt som en hvid ramme, hvor jeg med grå og sorte elementer har fået et maskulint køkken, der mixer farver og materialer, fortæller Kim, og glæder sig over rådgivningen fra Svane, der har opfyldt næsten alle ønsker indenfor budgettet.

Fakta om køkkenet

Vinder af det umulige køkkenprojekt
Kim Meinert Henriksen, 32 år
Købte i 2011 lejlighed på 75 m2 på
Frederiksberg/Kbh. Køkkenet 10 m2

Se køkkener i S12 serien

Bliv klogere på S12 serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES