S12 SERIEN

ÆSTETISK HELHEDSRUM
MED PLADS TIL HVERDAGEN

Med enkle trædetaljer bliver det rene og minimalistiske S12 køkken hos Nanna og Jens lige dele klassisk, stramt og nordisk. Derudover har parret indrettet et køkken med en specialdesignet træbro og med øje for arbejdsgange og funktioner.

For få år siden byggede Nanna Snogdal og Jens deres drømmehus på en naturgrund i det nordlige Vestjylland – et gårdhavehus med uforstyrret kig til marker og træer. Øverst på ønskelisten stod et åbent og lyst køkkenalrum, der kunne fungere som husets centrale samlingspunkt i hverdagen.

“Da vi skulle indrette huset og køkkenet, var det vigtigt for os at skabe et rum der kunne fungere som husets samlingspunkt – dels skulle det være køkken og arbejdsplads, men vores ønske var også at skabe et helhedsrum med plads til hverdagen,” fortæller parret, der samme har to børn.

Klassisk løsning med individuelle tilvalg

Køkkenvalget faldt på en Svane klassiker – et hvidt S12 køkken som med sit minimalistiske møbeludtryk opfyldte parrets ønsker om et køkkendesign, der kunne styles efter humør og sæson. Valget af en hvid kompositbordplade understreger det lyse køkkenudtryk.

“Vi var enige om, at vores køkken skulle være tidløst. Det skulle hverken være rødt eller blåt, men skabe en rolig base som vi kan præge i vores egen retning. S12 køkkenet havde en enkelthed over sig, som vi faldt for,” fortæller Nanna.

I indretningen af køkkenet har Nanna og Jens derudover fået specialtegnet en elegant træbro i røget eg, som afskærmer køkkenets mere praktiske funktioner fra rummets spiseplads. Den gennemgående, massive bordplade er integreret som en del af den centrale køkkenø, og blender derfor helt naturligt ind i indretningen.

“Træbroen er med til at give køkkenet varme og personlighed, men har også en praktisk funktion idet den fungerer som en integreret rumdeler, hvor vi fx kan gemme køkkenrod og opvask væk, når vi har gæster,” fortæller Nanna.

Det funktionelle køkken i fokus

Også køkkenets funktionelle indretning, med øje for hverdagens arbejdsgange, fik stor opmærksomhed hos Nanna og Jens, da køkkenet var på tegnebrættet.

Netop derfor valgte parret også det grebsløse S12-design med push-funktion i skufferne og kompositbordplade, som udover sine æstetiske kvaliteter er super nem at rengøre og vedligeholde – en praktisk prioritering, som parret i dag kan mærke når hverdagen trænger sig på.

Det rene S12 design får frit spil i køkkenet hos Nanna og Jens, som har skabt et lyst og åbent samlingspunkt i hverdagen..

Se køkkener i S12 serien

Bliv klogere på S12 serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES