S12 SERIEN

ET UNIKT STUEKØKKEN I SCHWEIZ

Andrea og Guido Capol har købt en toetages lejlighed i en tidligere fabrik fra 1840. Det har været en fantastisk mulighed for at skabe et unikt hjem designet af dem.

Køkkenet var det vigtigste element for dem. Det har derfor taget lang tid at finde det perfekte køkken. Siden de elsker dansk design, køber Andrea fra tid til anden danske designmagasiner som inspiration. Efter lang tids søgen så de Svane Køkkenet i bladet ”Bo Bedre”.

Valget faldt på S12, fordi de ville have et ”stuekøkken” i det rummelige loft. Det var vigtigt for dem at have en masse plads til at kreere sund og lækker mad, da de begge holder meget af denne beskæftigelse. Køkkenet skulle altså bestå af en stor ø med en længde på 420 cm.

Deres originale træloft er fire meter højt. Væggene er malet i en lys umbra med naturligt pigment. Denne farve lader den hvide S12 køkkenø skinne. I det åbne hjem ser det ikke ud som et normalt køkken men som et møbel.

Komfuret BORA professional er blevet kombineret med det smukke køkken, hvor det glider ind i billedet uden at ødelægge det. Sammen udgør de to elementer et harmonisk samarbejde, der er svært at modstå.

Som de høje vægskabe udgør Hide Away skabene fra serien SMART et godt valg. Det er perfekt til at skjule elektriske apparater, og de to skuffer har plads til alt. De giver et godt overblik og komplimenterer derfor S12 køkkenets praktiske design.

Andrea og Guido er meget glade for deres unikke og specielle køkken. Alle deres gæster komplimenterer dets skønhed.

Svane Køkkenets S12 er perfekt i praksis og stil for en god pris.

Se køkkener i S12 serien

Bliv klogere på S12 serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES