S12 SERIEN

S12 KØKKEN FRA HOLSTEBRO
ET KØKKEN TIL BÅDE HAM OG HENDE

Hun ville gerne have et lyst køkken. Han foretrak sortbejdset eg. Parret fandt et flot kompromis i Svane Køkkenets nye S12-køkken, som kombinerer det sorte med det hvide og er et møbel i sig selv.

Dorte og Claus har selv tegnet deres nye villa, som er opført i klassisk længestil i gråsorte sten. Villaen er indrettet lige som parret har drømt om, og da det kom til indretning af køkken, var det vigtigt, at rummet både var en del af det store alrum, men også var adskilt. Materialerne var parret dog ikke helt enige om til at begynde med.

”Jeg ville have et lyst køkken, men min kæreste ville hellere have et køkken i sortbejdset eg,” fortæller Dorte.
”Vi tog vores plantegning med til Svane Køkkenet og her så vi det nye S12. I udstillingen stod det i helt hvidt, men vi fik forenet begge vores ønsker, så køkkenet er et form for kompromis.”

Køkkenet ligger i forlængelse af alrummet og for på en gang at skabe sammenhæng og adskillelse er der skabt en fløj af køkkenet, hvor man kan sidde og derudover har parret fået en skænk i samme materialer ved spisepladsen.

”Det at bordpladen går ud i rummet adskiller og samler på en gang. Skænken ved spisebordet gør, at køkkenet bliver et møbel i sig selv,” siger Dorte.

Bordpladen og gavlen er i hvid laminat, ligesom selve rammen på køkkenet er hvid. Alle fronter er i sortbejdset eg. Det giver en spændende kontrast og bløder det massivt sorte op, ligesom det fjerner det kølige og sterile udtryk fra et helt hvidt køkken.

”I nye huse bliver alting meget hurtigt hvidt. Så det, at vi har fået det sorte ind giver et helt andet udtryk,” siger hun.
”Processen var nem og lige til. Vi kom med plantegningen og fik hjælp til at indrette og udnytte pladsen i rummet på den bedste måde”.

Se køkkener i S12 serien

Bliv klogere på S12 serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES