S12 SERIEN

Sommerhus i strandkanten

Det 151 m2 store Skanlux Trend sommerhus er indrettet med et lyst og lækkert køkken fra Svane Køkkenets S12-serie. Den hvide ramme om hvert enkelt element skaber harmoni og lige linjer i det højloftede køkkenalrum.

Skanlux bygger arkitekttegnede huse og sommerhuse med fokus på individuelle løsninger, kvalitet og energioptimering. De moderne sommerhuse kombinerer funktionalitet med hyggelig feriestemning i personlige og hjemlige rammer.

Elegant indretning med udsigt

Med direkte adgang til den skønne sandstrand og kun et lille stenkast fra vandkanten ligger det sorte træhus med udendørsbrus og feriestemning. Huset er skabt med højt til loftet og rene, hvide overflader i køkkenalrummet. Det elegante sommerhus er enkelt indrettet – og med god grund. Udsigten er intet mindre end fantastisk fra det centrale rum, hvor de store vinduer fra gulv til loft lukker naturen ind som en del af boligen. Ude- og indeliv flyder sammen i takt med bølgernes vuggen og understreger følelsen af fristed. 

Køkkenet er indrettet, så det fungerer perfekt som samlingssted for familien, når der skal kobles fra og geares ned. Den store lyse køkkenø er placeret, så der let kan laves sprøde sommersalater og forberedes kød til grillen, mens man nyder udsigten ud over det blå hav eller følger med i samtalerne ved det smukke spisebord i træ. De store skuffer giver god plads til opbevaring, så køkkenet kan holdes ryddet, enkelt og roligt – og de hvide rammer om hvert element giver køkkenet et elegant møbeludtryk, så det ikke dominerer indretningen.

Fra køkkenalrummet er der direkte udgang til den store træterrasse, og det er svært at forestille sig noget andet sted at indtage morgenkaffen, frokosten og aftensmaden på de smukke danske sommerdage, når feriestemningen breder sig i sommerhuset og alle kommer helt ned i tempo.

Foto: Skanlux Byggefirma A/S.

Se køkkener i S12 serien

Bliv klogere på S12 serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES