WBL SERIEN

WBL KØKKEN I GRAPHITE FRA KØBENHAVN
KUNST OG KULØR TILSAT GRÅT KØKKEN

Kunstneren Jan Klein har forvandlet familiens lejlighed i det mondæne lejlighedskompleks i en nedlagt frøsilo i København til et sprudlende maleri – på vægge, gulve og søjler. Kontrasten sættes af mørke elementer i form af sorte syverstole og grafitgråt Svane-køkken.

Hvorfor bo lidt småkedeligt i et strømlinet hus i stål, glas og beton, når man nu selv er kunstner og elsker at sætte ekstra kulør på alt fra syverstole til postbiler og pc’er? Kunstneren Jan Klein har skabt en unik boligstil i hans og hustruen Ninnis hjem, en 104 kvadratmeter stor lejlighed i det runde silo-kompleks Gemini Residence på Islands Brygge.

”Det opleves på samme måde som at træde ind i et af mine egne malerier,” fortæller kunstneren Jan Klein.

Multikunstneren, der bruger stærke farver, citater, fotos og symboler fra 1960’erne og 70érne i sine malerier, startede med at male direkte på en af de buede vægge, hvor det ikke er så nemt at hænge billeder op! Det greb om sig, og da han var færdig havde han malet og tapetseret hele bagvæggen.

Gulvet blev også malet og laseret med gråt og hvidt for til sidst at få et lag gulvlak. På afstand opleves det som et mønstret gulvtæppe! Søjlerne ved det flotte vinduesparti med udsigt til havnefronten og den store terrasse indgår også i udsmykningen.

Et hvidt køkken måtte til gengæld kasseres, fordi det ikke længere passede ind i helheden. Et Svane Køkken Black-Line i Graphite blev valgt, fordi det giver dybde og kontrast til farverne:
”Netop dette designede køkken fremstår som et møbel og spiller flot sammen med den øvrige indretning. ”

”Både min kone og jeg er meget glade for stemningen her, og det føles behageligt. Vi elsker begge både sjove ting og godt design Alt er nu kommet til at hænge flot sammen,” fortæller Jan Klein, der allerede har fået bestillingsopgaver på at male vægge – lidt lige som i gamle dage!

Oplev mere på www.kleinkunst.dk

Fakta: Svane Køkkenets Black-Line i farven Graphite. Bordpladen er massiv Coretop i hvid og hvidevarerne er fra Gaggenau og Gerson.

Se køkkener i WBL serien

Bliv klogere på WBL serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES