MASSIV SERIEN

MODERNE NORDISK STIL I OSLO
MED LIDT EKSTRA WAUW-EFFEKT

Det naturlige og varme MASSIV køkken blev udgangspunktet for resten af boligens indretning i den nybyggede lejlighed på Fornebu uden for Oslo. Christine og André drømte om en moderne nordiske stil til deres nye hjem – med de ekstra detaljer, der gør hjemmet unikt.

Den nye lejlighed skulle bygges med et køkken, der ikke faldt i parrets smag. Derfor kontaktede de Svane Køkkenet, der tegnede et forslag, som blev starten på et hjem fyldt med stilfulde detaljer og wauw-effekt. ”Da vi fik tegningen fra Svane Køkkenet, var det ikke kun det, vi ønskede – det var vores drømmekøkken med løsninger, vi aldrig selv havde tænkt”, fortæller parret.

Det var vigtigt for både Christine og André, at køkkenet blev midtpunkt i det åbne køkkenalrum. Derfor har de fravalgt overskabe og skabt luft over køkkenøen med en kogeplade med integreret emhætte. Det har givet plads til stilfulde lamper, der er med til at sætte stemningen i den hyggelige lejlighed.

Æstetik og funktionalitet i balance

Drømmen om et køkken, der er lækkert at se på og praktisk at bruge blev opfyldt af MASSIV i hvidtonet eg kombineret med hvide højskabe i S12-serien. Det klassiske udtryk er fyldt med lækre løsninger og eksklusive detaljer. Nichen er dækket af en Dekton Aura plade med wauw-effekt, der giver liv til hele rummet. Samspillet mellem væggen og det massive træ er da også en af Christines yndlingsdetaljer i køkkenalrummet.

Alle detaljer i det smukke køkken er valgt med omtanke for balancen mellem æstetik og funktion. Parret nyder at lave mad og bruger gerne mange timer i køkkenet. De valgte materialer er slidstærke og næste vedligeholdelsesfrie, så køkkenet kan holde i mange år. ”Det var vigtigt for os, at køkkenet er flot, skiller sig lidt ud og passer til vores stil – og her har vi virkelig fået alt”, fortæller Christine.

Christines interesse for indretning binder køkkenet sammen med resten af rummet, hvor blomster, farvede vægge og personlig styling fuldender det moderne look. Det nordiske køkken er desuden indrettet med en Silestone bordplade, hvidevarer fra NEFF og armatur i rustfri stål. 

Se køkkener i MASSIV serien

Bliv klogere på MASSIV serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES