WBL SERIEN

HVIDT OG KLASSISK
I BERGEN

Klassisk hvidt i hvidt tænker man ved første øjekast når man træder ind i denne unikke bolig i Bergen med den fantastiske udsigt til fjeldet. Indretning er nøje tænkt med funktionalitet og åbenhed, der gør rumfornemmelsen helt specielt.

Indretningen og rummene er holdt i varianter af hvide elementer men indimellem opstår farverne i et unikt univers skabt af ejeren og kunstner Tone Aarø. Hendes smukke og skønne farverige malerier giver definition til rummene, og skaber en tiltrækkende kontrast, som man ikke kan få øjnene væk fra.

WBL køkkenet har fået egen rum dog i åben forbindelse med spisepladsen, og der er lange funktionelle flader til madlavning. De store skuffer skaber plads med masser af opbevaring. Her får de lange linjer frit spil og man kan kun få lyst til opholde sig i lang tid i denne del af huset.

WBL er desuden flot repræsenteret i badeværelset - igen fine afstemte detaljer af hvidt, der giver velvære og ro, når man opholder sig i rummet. Garderobeskabene på begge sider af gangen, som må være enhver drøm i et hjem grundet store opbevaringsmuligheder er med SMART grebet fra Svane Køkkenet.

Se køkkener i WBL serien

Bliv klogere på WBL serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES