WBL SERIEN

WBL FAMILIEKØKKEN
PÅ ØSTERBRO

Der var lagt op til den helt store renovering, da Emilie, Jesper og deres datter Rosa for to år siden overtog deres andelslejlighed på Østerbro i København. Hun er socialpædagog, han er snedker og deres fælles interesse for indretning og godt håndværk gennemsyrer hele deres lejlighed – også det store køkkenalrum, som stod højt på parrets ønskeseddel. I dag rummer den 116 m2 store lejlighed et centralt køkkenalrum, hvor der er frit udsyn og gennemgang til hjemmets spiseafdeling.

”Vi havde længe kigget efter en lejlighed, hvor vi ville have mulighed for at indrette et stort køkkenalrum. Vi startede med at vælte en væg, så vi kunne få et køkken med masser af bordplads og opbevaring og en store kogeø midt i rummet,” fortæller parret. 

Køkkenet er hurtigt blevet et vigtigt rum for den lille familie, som hver dag bruger tid på madlavning, snak, samvær og spisning:

”Køkkenøen er indrettet med en siddeplads, så vi kan være herude sammen. Her spiser vi tit både morgenmad og aftensmad, og ofte sidder Rosa også og tegner. Men for det meste er hun faktisk med til at lave mad - vi har gjort plads til et lille legekøkken i hjørnet, så hun altid i nærheden eller med i køkkenet. Det er et oplagt rum at være i, fordi alle har en interesse i det.”

Hvid base for den personlig stil

Hvide gulve, hvide vægge og et WBL-køkken fra Svane Køkkenet uden greb danner et roligt udgangspunkt for parrets personlige stil. 

”Vi var ret vilde med den enkle, rene stil som WBL-serien har. Det nærmest sterile look skaber en rigtig god base for vores stil. Vi sætter rammen ud fra køkkenet, hvor blandt andet fletkurve med løg, planter, barstole med rå lædersæder og industrielle lamper gør det til vores,” fortæller parret om deres indretning.

Prikken over i’et er den store blågrønne væg, som binder rummet sammen og skaber et nordisk og levende udtryk. 

”Med hvide vægge, hvide gulve og et hvidt køkken var vi bange for, at det ville blive lidt for hvidt, så vi valgte at male den ene væg, og det fungerer bare virkelig godt. Det giver et godt udtryk og gør nærmest bare det hvide køkken endnu pænere på grund af kontrasten,” fortæller Emilie og Jesper.

Kærlighed til kvalitet

Jespers baggrund som snedker stiller krav til kvaliteten af køkkenet, og det var en af grundene til, at valget faldt på Svane Køkkenet. 

”Vi skal bruge det her rum i rigtig mange år, så der var ingen grund til at gå på kompromis med stilen og kvaliteten. Vi havde en rigtig god fornemmelse med Svane Køkkenet – det er som om, at standarden er lidt højere fra begyndelsen, og det betyder noget for os,” fortæller de.
Den lille familie har skabt et smukt og personligt køkken, hvor deres egen stil får frit spil op ad det klassiske, hvide Svane køkken.

Se køkkener med priser i WBL serien

Bliv klogere på WBL serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES